lördag 7 november 2009

Gallo Pinto!!

Forsta dagen pa praktiken forbi, mycket ris och bonor blir det... Blot och fuktig, orkanen Ida har namligen dragit in over Centralamerika (det ar sant, den heter sa!).
Mycket vantan blir det ocksa. Har varit ute och jagat dollar idag. Helt omojligt att fa tag i, tydligen. Och nar vi inte jagat dollar har vi vantat. Det verkar vara en oskriven regel i det har landet att mellan varje aktivitet maste man ata ett mal mat, dricka kaffe och vanta i minst tva timmar innan man kan gora nasta grej. En aning frusterande.


Har varit med var handledare Lola och hennes familj mer an vad vi varit med vara egna familjer. Familjen bestar av mamma Lola, pappa Alfonso (a.k.a. Zorro, raven) och deras barn och barnbarn. Lite svart att halla koll pa exakt hur folk ar slakt med varandra. Imorgon ska vi hem till Raven och gora chilero! (som aer typ inlagda gronsaker, mer specifikt brocolli, lok, selleri, jalapeños m.m)
Initiativet kom fran Lola, som uppmarksammade att vi fortaerde en hel burk med chilero till frukosten under introduktionen med ATC.
Kaera Axel, hela Crucero har blivit upplysta om var otroliga crave efter chilero, vilkett dom finner vaeldigt roligt!

Nu ska vi tillbaka ut i regnet och dimman... Hoppas stormen Ida drar forbi snart...

Blota halsningar fran Sepehr, Ida och Ida =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar